Opći uvjeti poslovanja

DOSTAVA/SHIPPING POLICY

Na Bebolinci shopu je dostava besplatna bez obzira na iznos. Za razliku od drugih posredničkih web shopova, na Bebolinci shopu je dostava brza, te rok za dostavu većine proizvoda iznosi svega 14-22 dana od dana slanja. Naravno, može se dogoditi da neki proizvod stigne za 28, a neki za 40 dana, ali to su zaista iznimke i uglavnom će biti navedeno. Ukoliko nije navedeno, znajte da je krajnji rok (nakon kojeg vraćamo novac) 60 dana. Čekanje je zabavno kad znate da će vam doći provjereno dobar artikl i odjeća najnovijih trendova po prihvatljivoj cijeni.

Svi proizvodi se uvoze iz inozemstva i šalju se direktno sa skladišta dobavljača (Turska, EU, SAD, Kina). Pojedina narudžba može biti podijeljena na više pošiljaka ako se naručeni proizvodi nalaze u različitim skladištima. Točno vrijeme isporuke ovisi o raspoloživosti i dobavljivosti svih naručenih proizvoda, vremenu potrebnom da se naručena roba pripremi za otpremu i otpremi, te vremenu potrebnom da pružatelj usluge dostave pošiljku isporuči kupcu.

U rok dostave ne ulazi priprema robe za isporuku. Pružatelj usluge dostave pošiljke dostavlja isključivo radnim danom; od ponedjeljka do petka. Isporuka se vrši u unaprijed ugovorenom roku a ukoliko Vam zbog nepredviđenih okolnosti proizvod ne stigne u maksimalno šezdeset dana, sredstva će Vam biti vraćena ili će Vam (u dogovoru s Vama) biti poslan isti novi proizvod. Provjerite odjeljak ‘Povrat/Refund policy’.

Slike artikala su ilustrativne prirode, te su izravno skinute sa stranica dobavljača. Bebolinci kao posrednici nisu odgovorni za eventualne razlike u nijansi i sl., no svakako preporučamo da realne slike proizvoda pogledate na našim društvenim mrežama INSTAGRAM @BEBOLNCI.SHOP te FACEBOOK BEBOLINCI SHOP, gdje nas također možete kontaktirati za sve upite. Kontaktirati nas možete i putem forme na webu u odjeljku ‘Kontaktirajte nas’. Odgovorit ćemo u najkraćem roku!


POVRAT/REFUND POLICY

Povrat proizvoda

Ukoliko je naručeni proizvod neispravan moguće je, u roku 14 (četrnaest) dana od primitka, napraviti zamjenu ili povrat proizvoda. Ako je jednom narudžbom kupac naručio više proizvoda koji moraju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o pošiljci koja se dostavlja u više paketa zbog nemogućnosti isporuke zajedno, rok za raskid ugovora počinje teći od dana kada je kupcu predan i zadnji komad robe koja stiže odvojeno. Artikli moraju biti nekorišteni i vraćeni u originalnom pakiranju.

Povrat sredstava

Isporuka se vrši u unaprijed ugovorenom roku (koji za većinu artikala iznosi cca 14-22 dana), a ukoliko Vam zbog nepredviđenih okolnosti proizvod ne stigne u maksimalno 60 (šezdeset) dana od dana slanja, sredstva će Vam biti vraćena ili će Vam (u dogovoru s Vama) biti poslan isti novi proizvod.


OPĆI UVJETI POSLOVANJA/TERMS OF SERVICE

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uvjete poslovanja prije online kupovine na Bebolinci shopu. Prihvaćanjem Općih uvjeta izjavljujete da ste upoznati sa ovim informacijama, da ste ih razumjeli, da ste suglasni i da prihvaćate pravila i uvjete navedene u njima. Bebolinci shop je u svakom trenutku ovlašten mijenjati sadržaj Općih uvjeta a kupci će o tome biti obavješteni putem web stranice bebolinci.com

Kupac je dužan prije narudžbe proizvoda pročitati i usuglasiti se s Općim uvjetima, a oni se primjenjuju na svaku sljedeću narudžbu sve do njihove izmjene. Bebolinci shop ne snosi nikakvu odgovornost zbog propuštanja kupca da pročita Uvjete poslovanja.

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između kupca i Bebolinci shopa sklopljen je u trenutku kad Bebolinci shop zaprimi narudžbu, a kupac elektroničku poruku s brojem narudžbe. Svi proizvodi se uvoze iz inozemstva i šalju se direktno sa skladišta dobavljača (Turska, EU, SAD, Kina) te kupcu dolaze u unaprijed ugovorenom roku (koji za većinu artikala iznosi cca 14-22 dana), no isporuka u određenim okolnostima može kasniti. Ukoliko artikl kasni ili ima duži rok isporuke, nije moguće otkazati narudžbu koja je već u procesu dostave. Narudžbu je moguće otkazati isključivo ako proizvod niste zaprimili u roku šezdeset dana, i u tom slučaju Bebolinci shop će izvršiti povrat sredstava na Vaš račun, te Vam poslati kod za popust u znak isprike, koji možete iskoristiti prilikom sljedeće kupnje.

Nakon potvrde Vaše narudžbe promjene nisu moguće. Korisnici mogu otkazati narudžbu u roku 30 minuta od zaprimanja e-maila s potvrdom narudžbe (putem opcije ‘Kontaktirajte nas’ na webshopu ili odgovaranjem na e-mail s potvrdom narudžbe). Kad rok od 30 minuta prođe, otkazivanje nije moguće. Iznimno je moguć otkaz ukoliko narudžba još nije procesuirana, što ćete također doznati po kontaktiranju. Ako narudžba nije otkazana u predviđenom roku: 1. Kupac je dužan preuzeti naručenu robu. 2. Nakon primitka paketa kupac može izvršiti povrat, u kojem slučaju će mu sredstva biti vraćena. Više u odjeljku ‘POVRAT/REFUND POLICY’.

Na Bebolinci shopu uvijek ćete bez iznimke dobiti ili naručeni artikl ili povrat sredstava.

Kupac može biti samo punoljetna poslovno sposobna fizička osoba. Prihvaćanjem Općih uvjeta potvrđujete da ste stariji od 18 godina života ili maloljetnik s punom poslovnom sposobnošću, te da ste u cijelosti sposobni prihvatiti ove Opće uvjete.
Kupac je pri registraciji dužan dati točne i potpune osobne podatke. Cijene sadrže trošak dostave, odnosno dostava je i uvijek će biti besplatna bez obzira na iznos. Dakle, poštarina je unaprijed uključena u cijenu za sve oglašene artikle.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Ukoliko imate kod za popust, potrebno ga je upisati na zadnjem koraku checkouta.

Podržani načini plaćanja na Bebolinci shopu su plaćanje Paypal računom, te karticama banaka (Mastercard, Visa i Visa Electron). Za plaćanje Paypal računom kupac odabire željeni artikl i koristi brzi checkout. Za plaćanje Mastercard, Visa i Visa Electron karticama kupac odabire željeni artikl, dodaje ga u košaricu i nakon unosa podataka potvrđuje da želi obaviti plaćanje. Tada te kupac biti preusmjeren na 100% siguran sustav za plaćanje. Ako su uneseni podaci ispravni, transakcija se prosljeđuje na odobrenje. Za plaćanje Mastercard, Visa i Visa Electron karticama putem interneta uvedeni su najviši sigurnosni standardi vodećih kartičnih kuća te svoju kupovinu možete obaviti u potpunosti bezbrižno.

Nakon obavljene narudžbe kupac dobiva automatsku potvrdu elektronskom poštom da je narudžba zaprimljena te nas odgovorom na isti e-mail može kontaktirati ukoliko ima dodatna pitanja. Kupac je dužan preuzeti kupljeni proizvod prilikom isporuke, te Bebolinci shop nije odgovoran ukoliko se proizvod zbog ne preuzimanja kupca vrati dobavljaču. 
 

ZAŠTITA PODATAKA/PRIVACY POLICY

Bebolinci prikupljaju osobne podatke kupaca samo u mjeri u kojoj su isti nužni za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala (ukoliko ste upisali e-mail), unaprjeđenje odnosa sa kupcima, te radi provjere drugih podataka neophodnih za on-line kupovinu. Obvezujemo se štititi osobne podatke kupaca te Vaše osobne podatke nećemo ni na koji način ustupiti trećim osobama bez vašeg pristanka, osim podataka koji su nužni za izvršenje dostave kupljenog proizvoda. U skladu s EU pravilima, na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Ulaskom na bebolinci.com web stranicu pristajete na korištenje kolačića.

BEBOLINCI